A magas szakmai színvonalú emelőgép ügyintézés az egyik legfontosabb alappillére egy cég biztonságos és szabályszerű működésének a gépi anyagmozgatás- teheremelés terén.

Cégének nincs emelőgép ügyintéző alkalmazottja, de szükség lenne rá? Szeretné szakemberre bízni az Emelőgép Szabályzat elkészítését? A legjobb helyen jár. Mi, a MultiEgis-nél teljeskörű emelőgép-ügyintézéssel és tanácsadással állunk megbízóink rendelkezésére az ország egész területén.

Miből áll az emelőgép-ügyintézés?

Emelőgépnek számít többek között a daru, a targonca és a különféle teheremelő berendezések. A 47/1999 GKM. rendelet alapján minden olyan cég, amely emelőgépeket használ köteles azokat időszakosan ellenőrizni, melyhez szakképzett emelőgép ügyintézőt kell alkalmazni.

Az emelőgép ügyintézés rendkívül összetett. Az emelőgép ügyintéző készíti el az adott cégre vonatkozó emelőgép bizonsági szabályzatot, ütemezi a kötelező
felülvizsgálatokat, ellenőrzi az alkalmazottak munkáját, az üzemeltetési körülményeket.

Fontos, hogy kizárólag megfelelő képesítéssel rendelkező alkalmazott bízható meg emelőgép kezelésével. Ha az ellenőrző hatóság hiányosságot észlel, a felelősség a cég ügyvezetőjét terheli. Az emelőgép-ügyintézés ellenőrzését az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) végzi.

Mikor szükséges az emelőgép vizsgálat?

Az emelőgépek veszélyes gép kategóriába tartoznak ezért rendszeres, időszakos felülvizsgálatuk és ellenőrzésük elengedhetetlen. A vizsgálat az előzetesen összeállított Emelőgép Biztonsági Szabályat szerint történik.

A szerkezeti és fővizsgálatokat, a biztonsági felülvizsgálatot rendszeresen, géptől- használattól függően kell elvégezni.

Szolgáltatásaink

Cégünk teljeskörű emelőgép ügyintézést kínál magas szakmai színvonalon.

Többek között vállaljuk helyi emelőgép biztonsági szabályzatok készítését, meglévő szabályzatok ellenőrzését, a kapcsolódó dokumentáció elkészítését, a szabályzat alapján a gépkezelők oktatását, nyilvántartás készítését az adott gépparkról és igény esetén részt veszünk az előre bejelentett hatósági ellenőrzéseken is.

Ha szakképzett emelőgép ügyintéző segítségére vanszüksége, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

Bővebb információk érdekében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén:

Tel.: +36-70-22-000-33

Válaszolj a kérdésre, az üzenet elküldéséhez!

Elfogadom az adatvédelmi irányelvet, és hozzájárulok az adataim tárolásához a GDPR szabályai szerint.